Per tal d’oferir un servei integral, tant a persones com a empreses, a Vidal Piqué i Associats col·laborem amb diferents empreses:

Servei Informàtic

Comptem amb el suport d’una empresa que ofereix serveis informàtics amb l’objectiu d’optimitzar al màxim el treball i el rendiment, no només dels sistemes, sinó també de les persones de la teva empresa.informatica Entre els serveis que ofereixen podrem trobar el Backup Online (còpies de seguretat al núvol), servei de manteniment amb connexió remota, resolució autònoma d’incidències que actua de forma automàtica de manera que aconsegueix anticipar i impedir incidències abans que aquestes es produeixin, entre d’altres. Tots aquests serveis són diferents d’un manteniment informàtic habitual, és per això que el seu cost és més reduït.

Adaptació a la Llei de Protecció de Dades

Prestem assessorament per a l’adequació d’empreses i comunitats de propietaris a la normativa vigent en matèria de protecció de dades.LOPD3 Per portar a terme l’adaptació col·laborem amb una empresa de la ciutat amb un tracte molt proper, la qual realitza les auditories legals, documents de seguretat i tot el necessari per una correcta adaptació a la llei. Gestionem també els tràmits necessaris davant l’agència Espanyola de Protecció de Dades.

Consultoria de Comunicació i Màrqueting

Oferim orientació i plans personalitzats de comunicació i màrqueting per a petites i mitjanes empreses amb voluntat de millorar la seva comunicació i publicitat mitjançant la realització comunicacionde campanyes de publicitat, xarxes socials, inauguracions, esdeveniments i altres accions comercials.
Tot això, sempre, amb la finalitat de rendibilitzar al màxim les vostres petites inversions per augmentar el nivell de vendes i el reconeixement de marca a nivell local i comarcal.

Pèrit Cal·lígraf Judicial i Grafoanalista

L’actuació d’un Pèrit Cal·lígraf pot ser sol·licitada per qualsevol de les parts dins un procés judicial o pels propis Jutjats per tal de determinar l’autenticitat o no d’un peritatge manuscrit o determinar la seva autoria en qualsevol tipus de document: xecs, talons, testaments hològrafs, contractes, anònims,….
D’altra banda, els grafoanalistes consultors donen  suport a les empreses en el seu procés de selecció de personal incorporant l’anàlisi grafològic per tal d’ajudar a determinar el perfil dels candidats i la seva idoneïtat en un lloc concret de treball.
Posem a la seva disposició aquests serveis a través del nostre col·laborador, titulat en Perícia Cal·ligràfica Judicial i en Grafoanàlisis Forense per la UAB i membre de la Agrupació de Grafoanalistes Consultius i de l’Associació Professional de Pèrits Cal·lígrafs de Catalunya.