Fiscal /Comptable

La formació i llarga experiència del nostre equip de professionals li ofereix les solucions més adequades per a cada cas concret en l’àmbit fiscal i comptable.

Dret Laboral

En assumptes de relacions laborals, com ho poden ser acomiadaments i resolucions contractuals, modificacions contractuals o de conveni, assessorem de manera integral …

Àrea Jurídica

Els serveis jurídics i la defensa lletrada que oferim també es poden contractar de manera separada.

Assegurances

En el departament d’Assegurances de Vidal Piqué i Associats t’assessorarem perquè trobis la teva millor segur.

Selecció de personal

Des Vidal Piqué Associats SCCL, posem en marxa un nou projecte pioner al Garraf com consultoria de recursos humans. Seleccionem i facilitem professionals a les empreses que busquin cobrir llocs de treball.

Vidal Piqué i Associats

QUI SOM:

Som una consultoria especialitzada en l’assessorament integral a empreses i autònoms.

El nostre equip humà està format per professionals especialitzats en les diferents àrees de l’àmbit fiscal, comptable, laboral, financer, mercantil i jurídic, amb l’objectiu permanent d’oferir una resposta sòlida i eficaç per a cada cas concret i col·laborar en l’assoliment dels objectius empresarials dels nostres clients.

ALTRES SERVEIS

Per oferir un servei integral, tant a persones com a empreses, en Vidal Piqué i Associats col·laborem amb diferents empreses:

Servei Informàtic

Comptem amb el suport d’una empresa que ofereix serveis informàtics amb l’objectiu d’optimitzar al màxim la feina i el rendiment, no només dels sistemes, sinó també de les persones de la teva empresa. Entre els serveis que ofereixen podrem trobar el Backup Online (còpies de seguretat en el núvol), servei de manteniment amb connexió remota, resolució autònoma d’incidències que actua de forma automàtica de manera que aconsegueix anticipar i impedir incidències abans que aquestes es produeixin, entre d’altres. Tots aquests serveis són diferents d’un manteniment informàtic habitual, és per això que el seu cost és més reduït.

Adaptació a la Llei de Protecció de Dades

Prestem assessorament per a l’adequació d’empreses i comunitats de propietaris a la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Per dur a terme l’adaptació col·laborem amb una empresa de la ciutat amb un tracte molt proper, la qual realitza les auditories legals, documents de seguretat i tot el necessari per a una correcta adaptació a la llei. Gestionem també els tràmits necessaris davant l’agència Espanyola de Protecció de Dades.

Consultoria de Comunicació i Marketing

Oferim orientació i plans personalitzats de comunicació i màrqueting per a petites i mitjanes empreses amb voluntat de millorar la seva comunicació i publicitat, mitjançant la realització de campanyes de publicitat, xarxes socials, inauguracions, esdeveniments i altres accions comercials.
Tot això, sempre, per tal de rendibilitzar al màxim les seves petites inversions per augmentar el nivell de vendes i el reconeixement de marca a nivell local i comarcal.

Perit Cal·lígraf Judicial i Grafoanalista

L’actuació d’un Pèrit Cal·lígraf pot ser sol·licitada per qualsevol de les parts dins d’un procés judicial o pels propis jutjats per determinar l’autenticitat o no d’un peritatge manuscrit o determinar la seva autoria en qualsevol tipus de document: xecs, talons, testaments hològrafs, contractes, anònims, ….
D’altra banda, els grafoanalistes consultors donen suport a les empreses en el seu procés de selecció de personal incorporant l’anàlisi grafològic per ajudar a determinar el perfil dels candidats i la seva idoneïtat en un lloc concret de treball.
Posem a la seva disposició aquests serveis a través del nostre col·laborador, titulat en Perícia Cal·ligràfica i en Grafoànalisi Forense per la UAB i membre de l’Agrupació de Grafoanalistes Consultius i de l’Associació Professional de Perits Cal·lígrafs de Catalunya.